Julbord i Hammarskog & olyckor...

Nu har vi ätit årets första julbord! Vi har en underbar tradition att farmor och farfar bjuder på julbord varje år. I år blev vi hela 17 stycken! Jag, Micke, Embla, syster Susanna, Andreas, Ludde, Lova, farmor, farfar, pappa, bror Tobias, syster Gabriella, pappas tjej Karin, Karins tre barn och hennes mamma.  

Hade faktiskt längtat efter julbord nu så det var nästan godare än vanligt. Och trevligt som alltid! Så synd att man alltid är spyfärdig efteråt bara... ;-)

        

Mindre roligt var det på väg dit och hem.
På ditvägen kör vi förbi två ambulanser och en brandbil. Ute på åkern bredvid står en bil som ser ut att ha voltat sin väg dit. Taket är helt intryckt! Blir livrädda att det skulle varit någon vi känner och när Micke nämner någon om en BMW fick jag verkligen hjärtat i halsgropen. Pappa har en BMW! Men det han sa var att det stod en sån bil bredvid vägen som hade stannat för att hjälpa till. På vägen hem såg allt som vanligt ut vid den platsen.
Istället möter vi då en bil som blinkar med varningsblinkers åt oss. Efter backkrönet ser vi att det står flera bilar men varningsblinkers på en bit bort. När vi väl kommer fram ser vi att det ligger ett rådjur på vägen...i en pöl med blod... =( Jag börjar nästan grina (extremt känslig då det gäller djur) och vänder bort blicken. Vi kör långsamt förbi eftersom flera bilar redan stannat och precis när vi passerat hörs en kraftig smäll. Jag trodde det var rådjuret som gjort en sista kraftansträngning och råkat springa in i bilen, men det var någon som kommit med ett gevär. Skönt att någon kunde ta slut på det stackars djurets lidande... 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vad mysigt med julbord på Hammarskog. Rolig tradition med all släkt! :-)

Hoppas att ni får en mysig Lucia!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback