Visning

Som jag legat i och städat. Hoppas det gjorde nytta! Kom iaf 10 sällskap varav 6 stycken skrev upp sig som intresserade. En var kvar när vi kom för hon hade lite frågor och mäklaren sa att hon verkade MYCKET intresserad. =) 663 st har nu varit in och tittat på vår annons på hemnet. Det var ganska bra för att vara här ute tydligen. Mäklaren räknade då med att ca 6-7 stycken skulle komma på visning så det gick ju bättre än väntat!

Utmanad av Jenny

I dag, måndag är jag glad för att.....

+ Min magsjuka äntligen gett med sig
+ Jag har varit på ett roligt aerobics pass!
+ Jag fick sällskap av både syster och två vänner på träningen =)
+ Jag har kommit på vad jag ska bjuda på för drink och tilltugg på festen på lördag
+ Det hade gått jättebra för älskling att lägga båda barnen när jag var borta
+ Min stora kille blev 10 månader idag och tog nytt stegrekord på 15 steg!!
+ Det är mindre än två veckor kvar tills vi åker till Tunisen

Tävlar



"Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 250 kr från 
Dockklader.se - butiken som gör både dockkläder och barnkläder hos Carolina. Var med och tävla du också!"

Inga mer nappar

Jag som var så orolig. Knappt nån vecka innan 3 års dagen hittade vi inte en endaste napp när Embla skulle gå och sova. Hon fick helt enkelt klara sig utan! Och det kändes riktigt skönt att själv inte veta var napparna var, behövde inte luras. Efter tre dagar hittade jag två nappar under sängen. Men det hade gått så himla bra att klara sig utan så jag är glad att det var jag som hittade dom. Elion suger ju aldrig på sina nappar och klarar sig galant utan så vi tog bort dom också för att Embla inte skulle frestas. Jag är helt chockad över hur smidigt det gick! Att hon så lätt accepterade att napparna var borta. Vi sa att hon ju ändå skulle sluta när hon fyllt 3 år, det hade vi ju pratat om så länge så det blev ju ingen överraskning för henne. Hon har ju sin Lill-Nalle som tröst och det duger fint med bara honom. Hon frågar aldrig ens efter nån napp längre. Hittade på en av Elions här om dagen och stoppade den i munnen men den åkte ur rätt fort och så sa hon "näää, jag har ju slutat med napp!" =)


GLAD PÅSK



Förutom att jag jobbar på lördag så ägnas hela påskhelgen åt att röja på tomten... Är bra sliten. Tillval och färgsättning är iaf äntligen klart! På tisdag kommer en fotograf för att ta bilder på lägenheten så jag har fullt sjå med att få ordning till det också. Sen hoppas vi att bygglovet beviljas i slutet av nästa vecka, hoppas iaf på ett besked i början på veckan därpå. Är helt snurrig av allt som är på g. Är lyckligast i världen att det blev en resa den här våren!! Längtar så otroligt efter att få släppa allt en vecka och bara ta igen sig. =)

Snygg eller tokig?

Igår när vi gick upp låg Embla kvar i vår säng och tittade när jag klädde på mig min nya BH som jag köpte dan innan. Så säger Embla "Wow mamma, vad SNYGG du är!" =)

Lite senare när vi ska ut tar jag på mig min sköna tröja med stor krage och fransar nertill och bara en väst utanpå det. Var ju så härligt vårväder. Då var jag visst inte lika snygg längre. Embla utbrister med skratt i rösten "Men mamma, ska du gå ut i så tokiga kläder?!"