Alla graviditetskilon borta!!

Väger nu 0,1 kg MINDRE än när jag blev gravid med Elion! :-D

FÖRE, dagen innan Elion föds:

68,9 kg

EFTER:

54,3 kg


Som tjockast i mitt liv, dagen innan Embla föds:

80,1 kg

En vecka har gått

Dags att lämna in stegen från måndag-söndag förra veckan. Maila gärna! Själv tappade jag min stegräknare på 4H i fredags... :-( Vet inte hur vi ska göra då? Tänkte om man missade en dag så kan man ju ta sitt tidigare stegsnitt den dagen men nu blir det ju ganska många dagar för mig. Har spanat in en lika dan räknare som jag hade och gillade så mycket på Tradera, auktionen går ut på onsdag.
Glöm inte att alla aktiviteter kan omvandlas till steg
här så vi alla använder samma tabell! Men för att omvandla får man inte räkna steg på räknaren också såklart. Jag undrar om friskisjympa går som Aerobics eller gymnastik? Är ganska stor stegskillnad på gymnastik och step som jag också går på, kan det verkligen stämma? Därför undrade jag om Aerobics kanske stämmer bättre?!

Tävlingsstart!

Funderade på att skita i det men några är ju lite roliga iaf. ;-) Vi startar imorrn då! Bra att börja en måndag. Rapportera till mig era steg veckovis så kan jag göra en lista där man ser hur man ligger till. =) Ge förslag på pris!! Så kör vi första omgången två månader, med målgång 7 december.

Knata på!!