Antingen eller?

Embla tar ett ägg vid frukostbordet.
Elion: Varmt!!
Embla: Nej, det är inte varmt.
Elion: Nähä... Iskallt?

;-)

Hittat på facebook. Klockrent!

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var
en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde
ihop med 7 män, den slampan, Pippi jagades av soc och Emil söp sig full
i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit!! :D


Att se fram emot

En del spännande saker på g nu. En "grill"-kväll med Stefan & Sofia och en kräftskiva med Pernilla (och ev ett gäng till om jag orkar ;-)). 24/9 - BRÖLLOPSRESA - All inclusive i Turkiet, barnfritt, en vecka! Ska bli helt underbart!!

Dessutom har jag sökt två nya jobb! :-D Ett som handläggare/sekreterare på Regionalt biobankcentrum, 80% på ett år till att börja med. Sen sökte de apotekstekniker till sjukhusapoteket och jag hoppas innerligt att jag får det jobbet! Känner att det skulle passa mig perfekt. De kan inte få nån bättre! ;-) Båda skulle innebära "kontorsarbetstider" och inga mer helger. *lycka* Idag har vi öppet till 19 på vardagar och till 17 på helger... Det är faktiskt inte roligt, inte när man har två småbarn man gärna vill hinna träffa också. Även om jag gått ner i tid till 75% så blir det ofta att jag får lämna barnen på dagis kl 9 så de inte missar utflykter och så vidare, trots att jag själv kanske börjar kl 14. Missar hela poängen med att gå ner i tid då. Fast jag hinner kanske handla, städa eller träna istället, vilket förstås också är bra. Hur som helst, håll tummarna för mig!!

Har även lämnat intresseanmälan till Kronans droghandel och Hjärtat. Sen ska det bli ett nytt apotek på willys, vilket skulle vara ett kanonläge för mig. Får hålla ögonen öppna om de söker folk dit snart. Om jag nu inte skulle få nåt av de andra jobbet. Men det är väl inte så stor risk?! ;-)

Lycka just nu

Jag har lätt för att gnälla och glömma vara glad för de små sakerna som gör en lycklig. Därför tänkte jag göra ett inlägg och berätta vad jag gillar mest just nu! Ja, förutom min underbara, halvtama familj förstås.

Nr 1 - Min telefon!



Min sprillans nya Htc Wildfire. Den är röd och snygg! Den har allt man kan behöva, ständigt tillgängligt. Internet, e-post, facebook, GPS, en bra kamera och en massa annat roligt. Min nya lilla älskling! Dessutom kommer troligtvis min månadskostnad för mobilen att bli lägre då jag bytt abonnemang till Halebop Hallå Surf. Helt fantastikt!! Tidigare ringde och sms:ade jag för 69 öre, surfade inte alls. Nu har jag fri surf och sms och ringer för endast 19 öre/minut. Tidigare låg räkningen på ca 300 kr, nu är den fasta kostnaden 109 kr (året ut, sedan 159 kr) + det jag ringer för.

Nr 2 -  Friskis & svettis



Mitt andra hem. Det är så jävla skönt att ha kommit igång igen efter en lat sommar! Personal och ledare är alltid så glada och trevliga, det är alltid städat och fräscht, de har massor av träningsformer att välja mellan och det är inte minst skitkul att träna där! Man mår bra och blir gladare och starkare.

Nr 3 - Bandit rock



Är så glad att tråkiga City 106,5 har bytts ut mot denna radiokanal! Är till och med så att Rix Morron Zoo ofta har prioriterats bort i bilen på vägen till jobbet. Har fått massa nya favoritlåtar och det mesta de spelar är bra. Då och då har man även turen att få höra mina stora idoler sedan i våras; Dead by april!! *love*


Dead By April <3




Sommaren 2010

Idag går man tillbaka till jobbet efter nästan 6 veckor ledigt. Kort skulle jag vilja sammanfatta vår sommar med dessa ord:

Varmt, fästingar, äventyrsbad, altanbygge, DRINKAR, trotsiga barn, KÄRLEK, getingar, husmålning, konserter, potträning, nöjesfält.