Första sprutan och bebisfika

I tisdags, på Emblas tremånaders-dag, fick hon sin första vaccinationspruta. Den skyddar mot difteri, stelkramp, kikhosta, polio och hemofilus influenza typ B. Det gjorde ont på henne när de stack och hon började gråta. Jag fick ta upp henne direkt efter för att trösta. Det tog typ 5 sekunder så sov hon! Man skulle kunna tro att det var sömnmedel i sprutan. På kvällen blev hon lite gnällig och varm så vi tog tempen. Den visade 38 grader så hon fick en panodil.


Deckad efter sprutan. 

På förmiddagen dagen efter mådde hon mycket bättre men jag kollade tempen iaf. Den låg på 37,9 så hon fick en panodil till innan vi skulle åka ner på stan för att fika med alla kompisar från familjeliv. Det var supermysigt på fikat. Varmt men fläktade lagom så alla bebisar var glada! Hela 8 stycken var vi denna gång. Satt på filtar i stadsparken. Sååå trevligt!! *me like* På kvällen var Embla feberfri igen.

84348-30
Från vänster i åldersordning: Fia med Frida, Madde med Rima, Sofia med Fanny, jag med Embla, Lina med Lucas, Angelica med Kasper, Helena med Melwin och Cicci med Tuva

84348-31
Bebisar på rad: Melwin, Kasper, Lucas, Embla, Fanny, Rima och Frida (minstingen Tuva ammades för tillfället)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback