Solo

Micke åkte till Kuggnäs igår, kommer hem på söndag. Jag och barnen var till Häverö och sov över till idag. Pappa hade ju fortfarande inte sett Elion och det är såå mysigt där ute. Önskar man tog sig dit oftare! Vi åkte båt och tog ett litet snabb dopp vid badplatsen efteråt. Sen grillade vi lite havsaborre och lax på kvällen.


Pappa & halvsyster


Embla tyckte först att det var lite läskigt men sen släppte det! Hon satt och sjöng och sa att det var jättekul att åka båt. =)


Elion, lika stor som sin flytväst, tyckte det var underbart med båt! Han sov som en stock nästan hela tiden. Mycket sövande gung. Tog en fikapaus även han när det var dags för kaffe och kaka.

    
En liten stund låg och kikade på den fina utsikten iaf. Men efter maten var det bara att sova vidare.


En liten regnskur kom, tur man kan fixa tak!

Natten gick kanon! Embla fick vara uppe till typ halv 11, men så sov hon till halv 9 på morgonen också så det var ju skönt. Idag har det varit lite småstressigt mellan varven att vara själv med båda två men jag har ju inte bara varit hemma o slappat heller så... Åkte från Häverö efter frukost. Hemma åt vi lite lunch, gjorde müsli, planerade mat och åkte och handlade. Sen rörde jag ihop lite kolijox till middag som vi tog med bort till Tenabadet! Fia, Stefan, Linus & Felix var med dit. Så skönt att få ta ett dopp efter en ganska svettig dag. Kom hem igen närmare halv 7 och det såg verkligen ut som ett bombnedslag här... Elion vägrar ju sova som vanligt, men lyckades få dotra att somna före 8 iaf! Så nu är det undanröjt. Fick lite ont i magen av att ha det så. ;-) Är så glad att jag inte är ensamstående!!

Kommentarer
Postat av: Tove

hihi, sötis Elion syns ju nästan inte under flytvästen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback